Vybrat zemi

Deutschland
Österreich
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Svizzera (Italiano)
France
Nederland
Italia (Italiano)
Italien (Deutsch)
España
Suomi
United Kingdom
Sverige
Slovenija
België (Nederlands)
Belgique (Français)
Danmark
Norge
Všechny země

30 € sleva při minimální objednávce ve výši 200 € s kódem: EXTRA30EUR 💙

Reklamace a záruka výrobce

 

Če na kupljenih izdelkih najdete stvarne napake, napake materiala ali napake prozivajalca, lahko vložite zahtevek za reklamacijo.

Postupujte následovně:

Reklamation

  1. Če so bili dostavljeni izdelki slabše kakovosti ali pa ste opazili poškodbe materiala in stvarne napake lahko vložite garancijski zahtevek.
  2. V takšnem primeru poškodbe slikajte.
  3. Napake ali poškodbe čim bolj podrobno opišite in opis ter spremljujoče fotografije skupaj pošljite naši službi za pomoč strankam.
  4. Takoj, ko bo vaš primer obravnavala naša služba za pritožbe vas bomo o tem obvestili. Prosimo opomnite, to lahko traja par dni.

 

Prosimo, upoštevajte: Garancijski pogoji so določeni v skladu z navodili proizvajalca in so opisani na priloženem garancijskem listu.

 

Prosimo, upoštevajte:

  • Garancija, ki pokriva napake materialov in proizvajalca se razlikuje glede na produkt in proizvajalca. Če se med primerno uporabo pojavi napaka znotraj določenega obdobja garancije, lahko za omenjeni izdelek vložite pritožbo. Znotraj območja EU je garancijska doba omejena na 2 leti.
  • Če proizvajalec določi, da je vaš zahtevek neutemeljen (če je napaka posledica napačne uporabe), vam bomo izdelek vrnili.
  • Če je napaka utemeljena in priznana, vam bo proizvajalec izdal dobroimetje. Znesek dobroimetja vam bomo dodali na uporabniški račun, uporabite pa ga lahko pri naslednjem nakupu. Prosimo upoštevajte, da vam dobroimetja ne moremo izplačati v gotovini.

 

BLUE TOMATO EKSKLUZIVNE STORITVE

Je tvoj artikel poškodovan, a ne želiš podpirati kulture nepotrebnih odpadkov in si enako okolju ozaveščen/-a kot mi?

  • Naš oddelek za garancijske zahtevke ima obsežen nabor rezervnih delov za skoraj vse blagovne znamke, katere ponujamo na spletu. Namesto, da poškodovani izdelek, npr. zlomljene snowboard vezi ali jakno s poškodovano zadrgo, vrnemo proizvajalcu, kar pomeni čakalno dobo do 6 tednov, naši kolegi pregledajo poškodovani izdelek in zamenjajo poškodovane elemente.
  • Tudi v naših Blue Tomato trgovinah imajo naši zaposleni rezervne dele ali pa zanje lahko zaprosijo na našem oddelku za garancijske zahtevke in določene izdelke lahko popravijo na mestu.
  • Možno je tudi popravilo oblačil in ročnih ur preko neovisnih servisov. Prosimo, kontaktirajte našo službo za pomoč strankam za nadaljnje informacije. Takšen način popravila predstavlja prednost, saj izdelek ni potrebno poslati proizvajalcu in čas obdelave takšnega zahtevka - vaš čas čakanja - je bistveno krajši.

 

Prosimo, upoštevajte: V primeru popravila poškodovanega izdelka garancija proizvajalca preneha veljati. Vendar vam bomo v izogib nevšečnosti še vedno ponudili rezervne dele ali popravila.